Hjælp os med et GAVEKORT til Det Gamle Apothek

Vi bringer gratis ud i lokalområdet ?

Hjælp os med et GAVEKORT til Det Gamle Apothek

Vi bringer gratis ud i lokalområdet ?

Det er ikke nemt at bede om hjælp, men da det stadig ikke er muligt at søge myndighedernes hjælpepakker, er jeg desværre nødt til det:

Jeg holder butikken åben, har måttet sende mit dejlige personale, “De Uundværlige” hjem, leverer gratis til lokalområdet og har skåret ned, hvor jeg kunne. Det er bare ikke nok, når der ikke er folk i gaden og ikke kommer penge i kassen, men regningerne stadig skal betales.

Jeg VED, at vi er klar igen, så snart myndighederne giv os lov til at åbne caféen igen: Vi skal “bare” lige overleve de næste par måneder og det kan vi ikke uden hjælp udefra, dvs. vores dejlige kunder.

HVER en handel er en hjælp, og hvis du ikke lige står og mangler garn, gaver eller andet fra vores hylder, så er et gavekort en kærkommen mulighed …
og oveni får du en fin tilgodeseddel på et stk. KÆMPE KRAMMER

(Når vi må igen).


Pas godt på dig selv og andre ?


Hilsen 
TruntePS.
Du aftaler selv beløbet på gavekortet med os, når du bestiller det, oplyser navn og adresse, betaler med Mobilepay (ellers forhør dig om hvordan du evt. ellers kan betale) – så sender vi gavekortet til dig (eller den heldige modtager) hurtigst muligt.

Gavekortet kan benyttes til alle varer i Det Gamle Apotek, herunder garn og frokostcafe, når denne åbner igen. For eksempel en omgang tarteletter, en kop varm kakao med kage, et bundt nye viskestykker, en hæklenål, et lækkert skærebræt, en strikkeopskrift eller noget gramsevenligt garn.

Du kan komme forbi og købe gavekortet i butikken eller kontakte os på telefon eller mail.
Tlf: 6128 1116.
Email: trunte@chr-feld.dk

Tak for din støtte til en lille virksomhed.