CHRISTIANSFELD

Herunder finder du direkte links til nogle af vores naboer og andre samarbejdspartnere i UNESCO-byen Christiansfeld, og længere nede på siden kan du læse mere uddybende.

  • Den lille Honningcafé
  • amanda-m – specialbutik for glade kvinder – nu også for børn!
  • Sønderhave Sko – vor dejlige nabo med dejlige sko til dejlige priser.
  • Turistavisen 2019 – Christiansfeld Handelsstandsforening koordinerer hvert år en turistavis på både dansk, tysk og engelsk. Fås i papir overalt i Christiansfeld og hos VisitKolding.

BRØDREHUSETS LILLE HONNINGCAFE

LINDEGADE 34C
6070 CHRISTIANSFELD

Den lille Honningcafé ligger på hjørnet lige overfor butikken amanda-m.dk,  lige i hjertet af historiske Christiansfeld, og vi ynder at kalde den “lillesøster” til Det Gamle Apothek.

I Den lille Honningcafé serveres både kaffe og kage, gammeldaws isvafler, softice osv., og så kan du købe de traditionelle honningkager fra den rigtige honningkage-bager med hjem.

Vi er faktisk helt sikre på, at du vil hygge dig her hos os, om du så er på udkig efter is, kaffe eller kage.

AMANDA-M

LINDEGADE 23
6070 CHRISTIANSFELD
TLF. 32 21 11 12

amanda-m er vores “gamle” butik, som vi den 1. juni 2017, efter 10 herlige år, overlod i trygge hænder til vores dejlige førstedame, Diana.

Diana fører butikken videre helt i vores ånd, som en lækker, stor og farvestrålende butik for glade kvinder og børn, og den er bestemt et besøg værd, når du vil opleve hjertet af Christiansfeld. En butik, som har meget mere, end der kan vises på nettet. En stor del af udvalget er lokalt designet eller håndplukket i Berlin, og da vi jo løb med alt garnet, har Diana udvidet med en masse lækkert børnetøj.

amanda-m er en butik, man bliver glad af at besøge, og Diana lægger stor vægt på den personlige og ærlige betjening. Det er ikke fra amanda-m, du komme hjem med en kjole, der ikke klæder dig! Så hank op i veninden, tag på tøsetur til Christiansfeld og nyd at shoppe i en butik med:

– en stor dame- og børnetøjafdeling,
 med bl.a. kjoler, bluser, overtøj, regntøj, tørklæder, kraver, tights/strømper og hatte
– en stor taskeafdeling
– paraplyer
– smykker
– træfigurer, lige fra nøgleringe til gulv-katte
– fade og malerier fra Nutidens Kunst
– spejle og farvestrålende opbevaringsspande
– accessories og gaveideer
– og en sofa til et hvil

BUTIK SØNDERHAVE SKO

LINDEGADE 23A
6070 CHRISTIANSFELD
TLF. 2142 8995
www.butiksonderhave.dk

Hos vores dejlige nabo Mette i Butik Sønderhave Sko kan du finde fodtøj til børn og voksne til gode priser, i høj kvalitet og en tilhørende webshop med hurtig levering direkte hjem til din adresse.

Sønderhave Sko køber oftest ind hos danske leverandører, som er kendte for god kvalitet til fornuftige penge. De er bl.a. forhandler af det danske kvalitetsmærke, Kennedy Sko og så har hun Danmarks største udvalg i elastiksko. Hos Sønderhave Sko finder du oftest det, som andre ikke har, og de lover, at de ALTID har et godt tilbud eller to!

Har du spørgsmål, er i tvivl om en størrelse eller noget helt tredje – så er du meget velkommen til at kontakte Butik Sønderhave Sko.