CAFE GARN

Kig med på Café Garns facebookside for at opdage nye garner og tilbud om arrangementer for garn-elskere. 

Vil du have endnu flere nyheder og tilbud fra blandt andet frokostcaféen og butikken, så hop også på Følge-bølgen på Det Gamle Apotheks sider på hhv.  instagram og facebook.

Åbningstiderne følger Det Gamle Apotheks åbningstider.

.


Det Gamle Apothek, Christiansfeld åbnede i maj 2017 som en kombineret frokostcafé og garnbutik. Garnbutikken er sidenhen blevet døbt Café Garn.

Da flyttede vi nemlig, efter 10 år, alt garnet fra vores forhenværende butik, amanda-m, ind i Det Gamle Apothek, for vi syntes, at garn, kaffe og kager er en skøøøn kombination, og så lukkede vi vores webshop, for helt ærligt: Det er ufattelig kedeligt og tidskrævende at holde en webshop og vi vil hellere bruge vores tid på at hygge om vores gæster.

Er du lige som os afhængig af at gramse garn og nørde med opskrifter, finder du lastens hule via caféen i Det gamle Apothek. Følg kun trygt GARN-skiltet, der hænger på væggen ved disken.

Hold også øje med vores krea-begivenheder. Sådan nogle har vi ind imellem.

Følg skiltet i caféen for at finde garn at gramse på

Vi har kun lækkert garn, og vi kan kloge os om mangt og meget på både strikke- og hæklefronten, så du får det rigtige garn og grej med hjem.

Er du på tilbudsjagt, så tag turen op ad trappen til Fruens Stue. På repos’et har vi vores tilbudsgarner – i hvert fald fra januar til november.