Signes Hæklehjørne


Begivenhedsdetaljer


Lørdag den 18. maj kl. 10.00-17.00

Gratis entré.

Elsker du også at hækle, så kom forbi og hils på Signe og nogle af hendes hæklede dyr og søde sager. Og pas på, for der kan også gemme sig kaktusser i udstillingen :0)

Sild, hotdogs, kiwier, græskar, lagkager, auberginer, porrer, vaffelis, donuts og muffins. Astrid og Alfred Isbjørn, Oda Flodhoppe, Elefanten Dumbo, Musen Mille, ræveranglen og det søde Frankensteins monster. Og så videre, og så videre – for der hækles og hækles hjemme hos dygtige Signe Elfriede.

Vi glæder os til at se, hvad Signe har valgt at tage med på lørdag, hvor hun  har taget sig tid til at besøge os i Det Gamle Apothek igen. Vi ved, at hun vil vise et udvalg af sine hæklerier og har opskrifter med til salg.

 

 

Om Signe:

Signe er en ung mor og studerende her fra området, som vi har lært at kende gennem vores garnbutik. Hun elsker at hækle i sin fritid. Og ikke nok med, at hækling er en hobby – hun har faktisk fået skruet en lille fritidsfabrik sammen, for hun:

  • tester opskrifter for andre
  • designer og sælger egne hækleopskrifter
  • hækler på bestilling – også større arbejder

Signe har i øvrigt også et par gratis opskrifter på sin hjemmeside signeshæklehjørne.dk 😉

Vi har sidst haft besøg af Signes Hæklehjørne i sommeren 2018, hvor hun blandt andet havde taget et fint lille kagebord med – måske husker du hendes kaktusser og hæklede cupcakes og tekopper. I mellemtiden har Signe kastet sig over nye ting som babytøj, babytæpper, flere legedyr og mere legemad, ligesom hun af og til får kreative udfordringer på bestillingssedlen.

 

Vi regner med at installererSigne hyggeligt i Apothekerhaven, men skulle vejret blive for omskifteligt, rykker vi Signe, dyrene, ranglerne, babytøjet, kaktusserne og legemaden indenfor.

Som altid kan du købe fornødenheder som kaffe, kage, frokost og garn samt udstyr til dine syslerier indenfor i Det Gamle Apothek.

Du kan i mellemtiden se Astrid og Alfred, Oda, monstrene, dinosaurerne  og en masse andre af Signes værker i både uld og bomuldskvaliteter – på Instagramprofilen Signe_Elfriede.